Alle bestelde nee ja stickers worden dubbel verstuurd.

NEE JA Brievenbussticker. kies hier je formaat sticker.

Promessa-Design / Dutch Web Plaza
A1202
EAN-7106625726523
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel

NEE JA Brievenbussticker. kies hier je formaat sticker.

Nee Ja Brievenbus sticker - Reclame Nee - Huis aan Huis Ja.

Formaat 14,5 cm x 2,5 cm of 10 cm x 1,8 cm.

 

  • Opties en Keuzes
  • Beschrijving
  • Meer

2 stickers voor de prijs van 1.

Géén verzendkosten boven de twintig euro.

 Nee Ja Brievenbus sticker.

Iedere week ontvangt elk gezin wel meer dan 30 ongeadresseerde reclamefolders in de brievenbus. Dat komt neer op meer dan 30 kilo drukwerk per jaar per huishouden! De Nee Ja sticker is een handige oplossing om deze ongewenste reclame tegen te gaan en een halt toe te roepen aan de onnodige verspilling van papier. Op den duur krijgen wij er allemaal wel eens mee te maken met het feit dat onze brievenbus vol steekt met reclamedrukwerken. Dit resulteert in een overvolle brievenbus waar er nog amper plaats over is voor de postbode om je belangrijke brieven er bij te kunnen steken. Dit is een grote ergernis voor je, want je krijgt ongevraagde reclame en op de koop toe kan je belangrijke post kwijtraken! De Nee Ja sticker kan je hier bij helpen! Wat doet deze Nee Ja sticker voor je? Wel zodra je een Nee Ja Sticker op je brievenbus kleeft maak je duidelijk dat je geen reclamedrukwerk wilt ontvangen, maar wel huis-aan-huisbladen! Kies voor onze brievenbusstickers zo ontvang nooit meer ongewenste reclame en vermijd je extra afval. Doordat men overal dezelfde stickers gebruikt wordt het voor de bedelers makkelijk om je wensen te respecteren! Eenvoudig maar krachtig dit siert de Ja Nee sticker! De stickers gaan levenslang mee en doorstaan weer en wind. Zelfs hoge temperaturen kunnen de stickers niet beschadigen! Van een investering gesproken! Twijfel niet langer en bestel de sticker vandaag nog! Je hebt minder afval en je vindt uiteindelijk de rust terug in je eigen brievenbus!

Kortom, deze Nee Ja Sticker is bedoeld om de ongewenste reclamebladen en folders te weren die vaak gecombineerd worden met huis aan huis bladen. Met deze sticker krijgt u enkel de huis aan huis bladen. Deze huis aan huis bladen zijn in de meeste gevallen regionale kranten die per regio of plaats verspreid worden.

Gooit u wel al het ongevraagde reclamedrukwerk direct ongelezen in de papierbak, maar wilt u het lokale huis aan huisblad niet missen? Dan is de ja nee sticker meer iets voor u. Met een ja nee sticker weert u alle ongeadresseerde reclame, maar u krijgt nog wel huis aan huisbladen. Flyers van actiegroepen en politieke partijen krijgt u niet.

Voor het beste plak resultaat leest u het beste eerst de montage instructies bij "sticker info".

Ook van de ja nee sticker hebben wij een speciale transparante versie, die geschikt is als u de grote kleurrijke sticker niet bij het geheel van uw voordeur vindt passen.

Gerelateerde Producten