Bestelling:
De weergave van de producten in de online shop is geen juridisch bindend aanbod, maar een uitnodiging om een bestelling te plaatsen. Tenzij anders aangegeven, zijn alle aanbiedingen geldig "zolang de voorraad strekt". Alle prijzen zijn inclusief BTW. Fouten voorbehouden.


Door te klikken op de knop "Koop nu " in de laatste stap van de bestelprocedure doet u voor de goederen in de winkelwagen een bindende bestelling. De koopovereenkomst komt tot stand wanneer Dutch Web Plaza uw bestelling accepteert door middel van een orderbevestiging per e-mail, onmiddellijk na ontvangst van uw bestelling. Indien er een bestelling wordt geplaatst van een artikel waarvan de omschrijving en/of prijs niet juist is, zullen wij u dit via email of telefonisch bekend maken. Zowel u als Dutch Web Plaza houden in dat geval het recht om de bestelling te weigeren. Dutch Web Plaza houdt in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten.

Veilig winkelen en betalen, wel zo prettig!

Bij het inloggen en bij het plaatsen van een bestelling komt u in een beveiligde omgeving terecht (via een SSL-verbinding met Santu). Dit kunt u controleren in het webadresbalk van uw browser; hier staat dan aan het begin van het webadres ‘https://’ in plaats van het gebruikelijke ‘http://’. De beveiligde omgeving geeft u de zekerheid dat niemand anders uw persoonlijke gegevens kan bekijken. Dutch Web Plaza heeft zowel een beveiligde webwinkel als betalingsomgeving met HTTPS.

Bestellen via bankoverschrijving:

Wilt u bestellen via een bankoverschrijving dan is dit mogelijk door uw bestelling door te mailen naar dutchwebplaza@gmail.com

Vermeld in de email uw naam, adres, postcode en woonplaats.

U krijgt dan de betaal informatie en het te betalen bedrag. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, worden de bestelling direct naar het opgegeven adres verstuurd.

Alvast bedankt voor uw bestelling.

Dutch Web Plaza