Retourneren - ruilen

Niet blij met je aankoop?

Toch niet blij met je aankoop? Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). De kosten voor het terugsturen zijn wel voor uw rekening. Van retourzending zijn uitgesloten:

Producten die in opdracht van jouw speciaal zijn besteld.

  • Alle goederen waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken en verpakkingen zijn beschadigd.

Procedure:
Neem even contact met ons op per email: info@dutchwebplaza.nl en geef aan dat u de bestelling wilt retourneren. Dan zijn wij op de hoogte en kunnen we je wellicht nog een andere passende aanbieding doen.

Creditering/terugbetaling:
Na ontvangst van je retourzending, zullen wij de producten beoordelen en bij goedkeuring overgaan tot terugbetaling van het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen. Bij problemen of vragen nemen wij contact met u op.

Product stuk/beschadigd?
Is het product stuk of beschadigd aangekomen? Neem binnen drie werkdagen even contact met ons op per telefoon 06-45126079 en wij bespreken hoe het wordt opgelost. U mag het ook per email op dutchwebplaza@gmail.com melden. Vermeld je bestelnummer, het product of producten waar het om gaat en wat er precies mis is met het product. We nemen dan z.s.m. contact met je op hoe we het voor je gaan oplossen.

Product ruilen?

Toch niet blij met de aankoop, wilt het ruilen? Dan kun u het binnen 14 dagen terugsturen. Alleen in originele staat. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor uw rekening. De kosten voor het opnieuw sturen van een bestelling brengen wij in rekening.

Van ruiling zijn uitgesloten:

  • Producten die in opdracht van u speciaal zijn besteld.
  • Alle goederen waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken en of beschadigd.

LET OP - Bestellingen worden pas na 16 Augustus verzonden i.v.m. de vakantie.