Handleiding voor het correct plakken van de stickers.


Onze stickers zijn van vinyl en gelamineerd afgewerkt. Zeer goede kwaliteit dus. Dit in tegenstelling tot vele andere nee stickers die niet zijn afgewerkt met een coating laag of zelfs van papier kwaliteit zijn.

De nee stickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. ( waterproof en kleur echt )

Om de nee stickers van Dutch Web Plaza goed te laten plakken dient u op het volgende te letten:

- de ondergrond dient schoon en vetvrij te zijn.

- de temperatuur bij het monteren van de stickers of aluminium bordjes dient boven 10 graden en onder de 30 graden Celcius te zijn.

- niet verwerken op een poreuze ondergrond.

Hoe gaat u te werk voor het juist monteren van de stickers of de aluminium bordjes.

- Maak als eerste de ondergrond schoon met lauw water met wat allesreiniger of afwasmiddel. Al het vuil en dergelijke verwijderd u op deze manier. Gebruik geen Glasex of dergelijke.

- Ontvet daarna de ondergrond. Dit doet u direct na het schoonmaken. Hier kunt u onze 3M Cleaner doekjes voor gebruiken. Deze zijn los te bestellen voor € 0,70 ( klik hier ) Het doekje is gedrenkt in speciaal ontvettingsmiddel. Het ontvet zeer goed en is mild voor de ondergrond. Als u eventueel een ander middel gebruikt om te ontvetten, neem dan in ieder geval een mild product.

- Nu de ondergrond schoon en vet vrij is kunt u de stickers of aluminium bordjes gaan monteren. Zorg dat dit wel met de juiste temperatuur gebeurd. Eventueel het oppervlak een beetje voorverwarmen met een föhn werkt prima bij lage temperaturen.

Veel succes met plakken. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.